www.zelengora.ba

O nama

Jednom godišnje idi tamo gdje nikada nisi bio. 

www.zelengora.ba

Zbog velike ljubavi prema prirodi i planinarenju, zelengora.ba ekipa odlučila je da podijeli sa vama naša jedinstvena iskustva u prirodi i duh avanture na našim druženjima u kombinacijama koje će vas definitivno zainteresovati za posjetu nekih od destinacija koje ovde prezentujemo.

Naša ekipa sa zelengora.ba portala vam je pripremila čitav niz avanturističkih aktivnosti i turističkih sadržaja koje će vam pomoći da upoznate prekrasnu prirodu koja se krije na teritoriji najljepšeg Nacionalnog Parka Bosne i Hercegovine, NP Sutjeska.

Nikada ne gubimo iz vida činjenicu da smo ovdje prvenstveno kako bismo na najbolji mogući način prezentovali turističke atrakcije u našem okruženju, a tek onda bili vam domaćini prilikom vaše eventualne posjete.

Naše osoblje je spremno učiniti sve što može kako bi vaša posjeta bila ugodna, sigurna i takva da ćete sa sobom ponijeti najljepše uspomene i samo pozitivna iskustva.

Vjerujemo da ćete se vi, vaši prijatelji i porodica provesti nezaboravne trenutke sa zelengora.ba ekipom u upoznavanju NP Sutjeska, Zelengore, Volujaka i pstalih lokacija koje mi ovde prezentiramo.

Takođe ukoliko se odlučite da sami istražujete u našoj ponudi imamo smještaj u NP Sutjeska koji možete rezervisati preko kontakt forme ili direktno na broj telefona +387 65 381 255

Nadamo se da ćemo ispuniti vaša očekivanja i da nećemo iznevjeriti.

Vaš zelengora.ba tim

 

 

www.zelengora.ba

Neka avantura krene

www.zelengora.ba

dio tima

zelengora.ba administrator

zelengora.ba co – vodič

zelengora.ba vodič

zelengora.ba vodič

zelengora.ba vodič

zelengora.ba logistika

rezervacija
osobe
nacija
zelengora.ba