Untitled (600 × 800 px) (1)

Zelengora All Inclusive Special

7-dnevni ALL INCLUSIVE aranžman

650,00 eura

Broj noćenja 6
6/10
Dodatna cijena noćenja
besplatno
Broj obroka- 17 obroka
10/10
Svi obroci i pića uključeni u cijenu - NEMA DODATNIH TROŠKOVA
All Inclusive
Popusti na veće grupe
8/10
Za grupe 8 +

Zelengora Special - All Inclusive ponuda

Totalno luda ponuda za one koji žele sve i odmah. Rafting Tara, prašuma Perućica i vodopad Skakavac, jezera Zelengore, Trnovačko jezero, Nacionalni park Sutjeska, Foča, Pješčane piramide, lux smještaj sa privatnim bazenom u srcu NP Sutjeske. All inclusive ponuda koja uključuje bukvalno sve od početka do kraja (bezalkoholno i alkoholno piće, sva hrana, sve izete, prevoz , vodiče, takse i osiguranja, boravak u vilama sa privatnim bazenom, bicikla, i još mnogo toga… ) SVE JE UKLJUČENO U CIJENU. Vjerujemo da dalje nećete čitati već ćete odmah rezervisati ovaj aranžman. Ukoliko rezervišete ovaj aranžman ostvarujete pravo na dodatnih 2 dana besplatnog boravka u našem centru.

 • 6 noćenja u našem centru
 • 17 obroka
 • 5 TOP izleta
 • Prašuma Perućica ( Vodopad Skakavac )
 • Rafting na Tari
 • Trnovačko jezero
 • Jezera Zelengore 
 • Pješčane piramide i Foča

Dan 1. 

Vaš dolazak u naš centar u NP Sutjeska gdje vas čeka topla domaća večera, muzika i opuštanje uz piće i najčistiji vazduh u Bosni i Hercegovini. Napominjemo vas da je piće u okviru objekta obezbjeđeno i sve što popijete u toku boravka uključeno je u cijenu i ne naplaćuje se dodatno. 

Dan 2.

Posle kafe i doručka upoznajemo se sa našim vodičem za danas koji će nam objasniti osnovne informacije u vezi našeg današnjeg trekinga kroz prašumu Perućicu. Danas idemo u izlet kroz prašumu i posjećujemo najatraktivnije lokacije, vidikovce i spuštamo se u sami centar i srce Perućice – vodopad Skakavac. Za sve izlete obezbjeđena je hrana, piće, prevoz,vodiči i sve druge stvari koje su neophodne za izlete koje organizujemo. Detaljnije informacije o samom izletu u prašumu Perućicu možete pronaći na ovom LINKU.

Za ovaj izlet obavezno je posjedovanje adekvatne planinarske obuće ( gojzerice, treking patike ili neka obuća preko zgloba) Ručak je planiran na lokacije vodopada Skakavac nakon čega se vraćamo nazad u naš centar gdje nas čeka topao tuš, domaća večera i domaća šljiovica. Druženje uz muziku i odlazak na spavanje. Podsjećamo vas da u ponudi imamo jednokrevetne , dvokrevetne i trokrevetne lux sobe sa zasebnim ulazima , privatnim kupatilom sa tuš kabinom i balkonom sa pogledom. U objektima je obezbjeđena brza i besplatna Wi Fi mreža, Tv sala, dnevni boravak, privatni parking pod video nadzorom , kao i bazen za goste centra. Naš smještaj možete pogledati na ovom LINKU

Dan 3. 

Treći dan boravka rezervisan je za najatraktivniju avanturu na našim prostorima. Vjerujemo da ste svi do sada čuli za popularni rafting na rijeci Tari, rafting najdubljim kanjonom evrope u dužini od  25 kilometara. Vrhunska avantura u trajanju od 4-5 sati upravo je ono što nam treba za danas. 

Nakon kafe i doručka našim prevozom idemo do rafting centra na Bastasima gdje zadužujemo opremu za rafting i sa našim skiperom i džipovima vozimo se šumskim putem do početne tačke za rafting – Brštenovica.

25 kilometara čiste i netaknute prirode, brojnih atraktivnih brzaka koji sve ostavljaju bez daha učiniće vam današnji dan nezaboravnim. Svi naši vodiči kao i skiperi su profesionalci u svom poslu i obučeni su za svoj posao, tako da ste u sigurnim rukama. 

Trajanje spusta zavisi od vodostaja rijeke ali to je u prosjeku 4h, nakon čega nas čeka pristanište u kamp na Bastasima gdje razdužujemo opremu tuširamo se i večeramo. Više o samom raftingu pročitajte na ovom LINKU

Posle ručka u rafting centru vraćamo se na Tjentište u naš centar gdje nas u večernjim časovima čeka domaća večera i piće uz muziku.

Dan 4. 

Posle dva dana vrhunskih avantura kroz prašumu Perućicu i raftinga rijekom Tarom vrijeme je za nešto lakši izlet da se odmorimo i pripremimo za sutrašnji dan.

Posle kafe i doručka našim prevozom idemo do grada našeg grafa Foče koji je udaljen 20-ak kilometara od Tjentišta. Fakultativni obilazak grada i posjeta Aladži džamiji, hramu Svetog Save, obilazak starog djela grada kao i ušća Drine i Ćehotine. Sa našim vodičem ćete obići najatraktivnije lokacije u užem centru grada kao i prirodni fenomen pješčane piramide nedaleko od samog grada. Posle obilaska svih destinacija svračamo u naš restoran u centr grada – Caffe Pizzeria Mozart gdje nas čeka ručak, desert i piće. U poslepodnevnim časovima vraćamo se u naš centar na Tjentištu gdje uz bazen uživamo u zalasku sunca. 

Posle večere druženje uz vatru i odlazak na spavanja, jer nas sutra čeka dragulj parka prirode Piva i ponos svih Crnogoraca, Bosanaca i Hercegovaca – Trnovačko jezero – jezero u obliku srca.

Dan 5.

Baš kao za rafting vjerovatno ste svi čuli za ultra popularno Trnovačko jezero koje se nalazi na teritoriji Crne gore na nadmorskoj visini od 1517 mnv. Upravo idemo na ovo jedinstveno mjesto gdje ćemo osjetiti i vidjeti sve ljepote majke prirode, voziti se kroz prašumu, prolaziti ispod najvišeg vrha BiH Maglića i uživati u Travarici koja nas čeka na jezeru. Za ovaj aranžman kao i za sve ostale obezbjedili smo lanč pakete , vodu i okove tako da ne morate brinuti ni oko čega. Jedina briga neka vam bude da je baterija telefona napunjena, a memorijska kartica spremna za gomilu novih slika i videa. Na jezeru se zadržavamo 4-5 sati i u zavisnosti od doba godine moguće je kupanje u istom (jun,jul,avgust) Slobodne aktivnosti na jezeru i povratak nazad na prijevor gdje nas čeka naš off road prevoz koji nas vozi nazad u naš centar. Za ovaj izlet planirajte da imamo 4h hodaumjerene težine.

U našem centru vas čeka topla voda, i večera nakon koje nastavljamo naše druženje uz logorsku vatru piće i muziku. Sutra nas čekaju jezera Zelengore, jezera Gornje i Donje Bare kao i najljepši vidikovac Nacionalnog parka – vidikovac Borić.

Dan 6

Kao što tortu krasi šlag na kraju tako i ovaj naš paket začinjen je sa najljepšim izletom za sami kraj. Posjeta jezerima Zelengore Gornjim i Donjim Barama i vidikovcu Borić urezaće vam se u pamćenje za cijeli život. Vjerujte kada vam kažemo da ćete se cijeli život vraćati na ovo mjesto jer jednostavno rijetki su ali baš rijetki koji se momentalno ne zaljube u Zelengoru i njena jezera. 

Posle kafe i doručka sa našim vodičem i vozilima krećemo u novu avanturu. Nakon sat vremena vožnje kroz šumu dolazimo do naše prve destinacije za danas , a to je jezero Gornje Bare koje se nalazi na 1515 mnv. Zelene doline prošarane širokom lepezom predivnih boja koje nastaju od raznoraznog cvijeća , a miris više od 150 vrsta ljekovitog bilja širi se cijelom planinom jednostavno ne možemo , a da ne pomislimo da li je ovo stvarno, jesmo li možda u raju ili jednostavno sanjamo. Ovo je stvarnost ovo je Zelengora. 

Posle obilaska gornjih bara vraćamo se nazad do prevoza i put nastavljamo prema drugom jezeru za danas, jezeru Donje Bare. Na ovoj lokaciji za vrijeme 2 svj rata odvijale su se najteže bitke na ovim prostorima, a teritorija gdje se nalazi jezero donje Bare bila je nepremostiva prepreka gdje su partizani odnijeli ubjedljivu pobjednu nad okupatorom. Jezero je blago tirkizne boje i nalazi se na 1475 mnv. bogato je ribom, ali na ovom jezeru zabranjeno je pecanje. Na samo 15-ak minuta od jezera nalazi se, usudićemo se reći , vjerovatno i najljepši vidikovac na ovim, ali i širim prostorima – Vidikovac Borić.

Vidikovac je smješten između Siljevice i Planinice, odakle se vidi cijeli kanjon i planine Vučevo, Maglić, Volujak, prašuma Perućica, Dragoš sedlo i Prijevor, dolina Tjentišta, ostaci starih gradova Vratar i Vratac, kao i Kosman. Nadmorska visina vidikovca Borić je 1475 m.

Na vidikovcu je planiran obrok nakon koga se vraćamo nazad do jezera gdje nas čeka naš prevoz za povratak nazad.

U povratku na Tjentište dok čekamo da se večera servira obilazimo spomenik Bitke na Sutjesci, Muzej kao i najveći otvoreni bazen na Balkanu koji se nalazi u centru parka. Vraćamo se u naš centar gdje nas čeka večera i piće. Druženjem uz muziku i logorsku vatru polako zatvaramo našu knjigu putovanja za ovaj put, u nadi da se ćemo se uskoro opet sresti , možda opet na Sutjesci, a što da ne i u vašem gradu. Na svim putovanjima sklapaju se nova prijateljstva tako da nije rijetkost da mi budemo gosti u vašim gradovima. 

Dan 7.  

Svako putovanje ima i svoj početak ali i kraj pa tako i ovo. Ali nakon svakog završenog počinju nove pustolovine. Nakon doručka i kafe vrijeme je da se rastajemo, ali sa razlikom tom da smo za razliku od prvog dana sada prijatelji i sa nadom da ćemo u budućnosti stvarati neke nove zajedničke priče i zajedno ići u nove avanture. 

Hvala vam na povjerenju.

Vaša zelengora.ba ekipa

Lokacija okupljanja
Green Villas Tjentište
U cijenu je uključeno
Sadržaj i napomene
 • Minimalan broj učesnika za realizaciju aranžmana je 4 osobe
 • Minimalna preporučena starost učesnika je 15 godina.
 • Prethodno iskustvo nije potrebno.
 • Cijene su izražene u evrima, po osobi. .
 • Svi aranžmani se uz dogovor mogu produžiti, kombinovati i sl.
 • Zadržavamo pravo procjene da li osoba ima minimum fizičke spremnosti za ovaj aranžman.
 • Popusti za grupe 4+
 • NEMA SKRIVENIH TROŠKOVA

 

*Napomena za jelovnik:

 • Vegetarijansku hranu, hranu koja isključuje određene namirnice i slično molimo da poručite prije početka aranžmana.
 

Neka avantura počne, vidimo se na Tjentištu.

Vaš zelengora.ba tim

Lokacija okupljanja